HAMMASLÄÄKÄRIYHDISTYS DIASTEEMA RY
 
DIASTEEMA (ent. TKHLY)

Koulutustoiminta

Koulutustoiminta

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUDU

Koulutuksiin ilmoittautuminen edellyttää yhdistyksen jäsenyyttä. Jäsenmaksu tulee maksaa kuluvalta vuodelta.

Käyttäjätunnus on etunimi(välilyönti)sukunimi tai ohjelmaan antamasi sähköpostiosoite. Ohjelma toimii sekä isoin että pienin alkukirjaimin. Ä ja ö ovat käytettävissä.

Salasana on 5-numeroinen jäsennumerosi (löytyy jäsenlehdestä ja -laskusta: jäsennumerosi on viitenumeron viisi ensimmäistä numeroa!) TAI jäsenohjelman automaattisesti sähköpostiisi lähettämä salasana jäsenhakemuksen täyttämisen jälkeen.

Salasanan pystyt vaihtamaan mieluisaksi Omat tiedot -osiossa!

HUOMAA, että jäsenohjelma pystyy lähettämään uuden salasanan vain heille, jotka ovat liittyneet jäseniksi tai lisänneet sähköpostin jäsentietoihinsa uuteen jäsenohjelmaan siirtymisen jälkeen keväällä 2015!

Koulutuksiin tulee ilmoittautua 2 viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa.

Kurssilaskutus

Kurssilaskutus tapahtuu vasta kurssin toteuduttua. Lasku lähetetään osallistujalle sähköpostitse. Jos kurssimaksun maksaa työnantaja, työnantajan laskutusosoite (täydellinen) laitetaan kohtaan MUU MAKSAJA. Jos lasku lähetetään suoraan työnantajalle, laskuun lisätään 15€ toimistokuluja. 

Kurssiperuutus on tehtävä viimeistään 2 viikkoa ennen kurssipäivää. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään 40 € toimistokulujen peittämiseksi. Peruuttamatta ja käyttämättä jääneestä paikasta peritään koko kurssimaksu.

TKHLY ry on voittoa tuottamaton yhdistys. Kurssin peruunnuttua yhdistys ei vastaa osallistujan matka- tai majoituskuluista.  

JÄSENHAKEMUS

 Liity jäseneksi

Jäsenmaksu on 35 € /vuosi.