HAMMASLÄÄKÄRIYHDISTYS DIASTEEMA RY
 
DIASTEEMA (ent. TKHLY)

Jäsenkirje 4 / 2021

Jäsenkirje 4 / 2021

HISTORIALLINEN HETKI

Terveyskeskushammaslääkäriyhdistyksen perustava kokous pidettiin Tieteellisten seurojen talolla Helsingissä yli 90 vuotta sitten eli tarkalleen 2.12.1928. Kokouksessa oli läsnä 22 hammaslääkäriä, jotka olivat kokoontuneet hammaslääkäri Tor Ekmanin aloitteesta keskustelemaan kouluhammaslääkärin työn organisoimisesta.

Yhdistyksen nimeksi päätettiin antaa Suomen Kouluhammaslääkäriyhdistys Finlands Skoltandläkarförening ja puheenjohtajaksi valittiin kokouksen kokoonkutsuja Tor Ekman.
Käy lukemassa koko puheenjohtaja Satu Snellman Gröhnin pääkirjoitus tästä, mikä historiallinen hetki koettiin syyskokouksessa.


TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIYHDISTYS ON VUONNA 2022


HAMMASKÄÄKÄRIYHDISTYS DIASTEEMA –
FÖRENING FÖR TANDLÄKARE DIASTEEMA

Nimenmuutoksesta johtuvat sääntömuutokset päivitetään vuoden 2022 aikana, muuten toimintamme jatkuu ennallaan.


Tekohely mukana hammaslääkäripäivillä 10.-12.11.2021

Virpi Laine
Matti Hannula

Hammaslääkäripäivillä pääsi päivittämään yhteystietonsa ja osallistumaan arvontaan. Palkintona perinteisesti lippu kesäluentopäiville. Kuvissa sihteerimme HLL Virpi Laine ja uusi hallituksen jäsenemme EHL Matti Hannula.
Lipun voitti Marja Liisa Laitala. Paljon onnea!!

Miika Hyvönen
Hanna Kangasmaa

Koulutussihteeri EHL Hanna Kangasmaa toimi puheenjohtajana Työkaluja hyvinvointiin kokonaisuudessa 12.11.2021 Hammaslääkäriliiton HLL Anna Chainierin kanssa.
Varapuheenjohtaja EHL Miika Hyvönen luennoi 11.11.2021 purentakiskoista digitaalisesta työnkulusta, materiaalien ja tekniikoiden vertailusta.


Ammatillisen osaamisen suunnitelmallinen kehittäminen – Hammaslääkärijärjestöjen suositus

Hammaslääkärien ammatillisen osaamisen suunnitelmallisen kehittämisen tärkein tavoite on edistää väestön ja potilaiden terveyttä.
Hammaslääkärin ajantasainen tietotaito on korkeatasoisen ja turvallisen hoidon perusta. Osaaminen tukee myös työhyvinvointia: työ on mukavaa, kun sen osaa, ja uuden oppiminen innostaa ja antaa puhtia tekemiseen.
Käy tutustumassa Hammaslääkäriliiton, Terveyskeskushammaslääkäriyhdistyksen ja Hammaslääkäriseura Apollonian yhteisiin täydennyskoulutussuosituksiin osoitteessa
https://www.hammaslaakariliitto.fi/fi/opiskelu-ja-koulutus/ammatillisen-osaamisen-suunnitelmallinen-kehittaminen-hammaslaakarijarjestojen#.YcDGqb1Bw


Kesäluentopäivät 2022 luennoidaan TAHKOLLA

Muuten ajankohtaisen koulutuskalenterimme löydät www.tkhly.fi
Seuraathan meitä myös facebookissa ja instagramissa

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!