Jäsenkirje 2 / 2020

Jäsenkirje 2 / 2020

Tuntuu, että maalis-huhtikuussa oli päiviä, tapahtumia ja muutoksia enemmän kuin koko viime vuodessa yhteensä! Maaliskuun puolivälissä olimme valmistelleet täysin toisenlaista uutiskirjettä. Paljon odotetut koulutustapahtumat ja kesäluentopäivät ovat vain muisto menneistä unelmista. Mutta onneksi on myös elämää koronan jälkeen ja olemme saaneet jo pikkuhiljaa alkaa haaveilemaan ensi syksystä ja tulevista koulutuksista!

Vaikka kollegiomme onkin joutunut täysin uuden eteen ja hetkellisesti osa myös muissa tehtävissä emme voi sivuuttaa sitä tosiasiaa, että jatkokoulutusta ja laadukkaita kurssejamme odotetaan nyt ehkä jopa entistä enemmän.

Kevään ja kesän kurssit on siirretty ja löydät ne ajantatasaisesti kurssikalenteristamme.

Nettisivujen lisäksi, muistathan seurata meitä facebookista sekä instagramista!

Muistattehan, että TKHLY on tarkoitettu KAIKILLE Suomessa laillistetuille hammaslääkäreille! Tervetuloa kouluttautumaan!

SELVIÄMME TÄSTÄKIN
Tätä kirjoittaessani poikkeusoloja kotimaassamme on kestänyt puolentoista kuukautta..
Pääset jatkamaan Satu Snellman-Gröhnin pääkirjoitusta Tästä
KORONA MUUTTI ARJEN MUUTAMASSA PÄIVÄSSÄ
Korona muutti arjen ja työn. Miten Porin kaupunki tästä selviytyi?
Johtavan ylihammaslääkäri Katja Lepistön terveiset kollegoille Satakunnasta. Porin kaupungin toimista pääset lukemaan Tästä
VALMISTUNKO VAI EN?
Moni kollega muistaa 90-luvun vielä hyvin mielessä, kun pohdittiin saanko töitä ja kandiksi lähdettiin ilman palkkaa, kunhan vain kandipaikan sai! Pääset lukemaan mitä koronatilanteesta pohtii Oulun valmistuvan kurssin isäntä Jarno Knuutila Tästä
KESÄLUENTOPÄIVÄT 2020 ON PERUTTU JA HAMMAS RALLY FINLAD JYVÄSKYLÄSSÄ ON SIIRTYNYT KESÄLLE 2021.

Terveyskeskushammaslääkäriyhdistys jakaa tutkimusapurahan syksyllä 2020

Tutkimusapuraha vuodelle 2020 on haettavissa 1.9-15.10.2020 yhdistyksen kotisivuilta löytyvällä erillisellä apurarahakemuksella.
Apuraha on suuruudeltaan 2020€. Apurahan saaja julkistetaan marraskuussa 2020 Hammaslääkäri-päivien aikaan.

Lisätietoa www.tkhly.fi